torstai 1. joulukuuta 2011

Hour of twilight is nigh!

Patch 4.3 Hour of Twilight on nyt viimein toiminnassa. Live and kicking, niinkuin kansainvälisesti sanottaisiin. Paitsi, että ei potki. Wouwwaaja otti heti servereiden noustua jälleen pystyyn lyhyen session ja haki tuntumaa uusiin dungeoneihin ja muuhunkin uuteen kaikeen; sitä kyllä näyttäisi riittävän, sitä uutta. Lyhyeksi sessio jäi, yllätys yllätys, serverin jumiuduttua. Noh, olihan tällainen tietysti odotettavissa, mutta ainahan se syö kuin pikkuinen orava isoa käpyä.

Jotain pientä ehdin silti saada aikaiseksi, muun muassa ensikosketuksen ensimmäiseen kolmesta uudesta 5-man-dungeonista. Tällaisia muistiinpanoja suttasin mätkimisen ohessa siitä:

----
End Time:

Helpohkot bossit, paljon trashia, aika nopea. Kaiken kaikkiaan vähän fighteja. Hemmetin hämärä fightti se iso lohkäärme.
----

”Iso lohkäärme” tarkoittaa siis tietysti Murozondia ja taisto on todellakin aika hassu. Pelaajilla on käytettävissään tiimalasi, jossa on viisi käyttökertaa. Aina kun pelaaja klikkaa tiimalasia kaikki debuffit neutralisoituvat, kaikki cool downit nollautuvat ja, mikä hienointa, itsensä jo tappamaan ehtineet ”huntardit” ja muut noobit pääsevät täysissä voimissa takaisin tappeluun. Jos ryhmä ei saa Murozondia päiviltä ennen kuin kaikki viisi latausta on käytetty seuraa käkkynäkää: No more heals! Mitään Murozondin aiheuttamaa lämää ei voi enää parantaa. Niin että resto druidina on tässä kohtaa todettava, että ”pew-pew ja HAKATKAA SITÄ!” Kaikenkaikkiaan ihan hauska ja pitkästä aikaa vähän erilainen boss fight.

Uudet instat avautuvat pelaajille järjestyksessä niin, että End Time mennään ensimmäisenä, achievement avaa Well Of Eternityn, jonka läpäiseminen puolestaan sallii pääsyn kolmanteen ja viimeiseen Hour Of Twilightiin.
Toivon mukaan vielä aivan lähihetkinä Wouwwaaja raportoi myös näistä kahdesta. Ehkä ne serverit yöksi vähän hiljenevät...

Muita nopeita huomioita:
- Epic gems. Asiaa, vihdoinkin Wouwwaajan shamaani saa taloutensa kuntoon! 5 polettia per resepti
Chaos Orb toimii nyt, kuten aiempien lisäosien Orbit. Niihin ei myöskään enää voi rollata ”need”. AH:lla on nyt ostajan markkinat. Jollekulle muullekin oli näemmä kertynyt ”hieman” ylimääräisiä.
Paljon puhuttu transmogrifikaatio tekee kaikista nättejä. Kohta koko Azeroth on yhtä muotinäytöstä. Näytti olevan siinä 10 g/muokkaus.
Toinen uutukainen Void Storage tuo lisätilaa, mutta mille? Esimerkiksi raaka-aineita ja materiaaleja sinne ei saa laittaa. Tilin avaaminen maksa satasen.

Siinä ensimmäisiä hataria vaikutelmia. Nyt lähden kokeilemaan onneani pursuaville servereille uudemman kerran. Seuraavassa kirjoituksessa toivottavasti ensimmäisiä tunnelmia uusista raideista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti